Over mij

Hi,

Mijn naam is Anne Charlotte en wat leuk dat je op mijn website kijkt!

Heel mijn leven ben ik al gek op alles wat met kunst, mode & design te maken heeft. Als klein meisje had ik al een enorme passie voor tekenen, mode & schilderen.
Ik tekende de hele dag door poppetjes, was altijd bezig met verkleden en verfde mijn muren vol. Op school was er weinig ruimte voor creativiteit, maar thuis was daar gelukkig alle ruimte voor.

Na mijn middelbare school wist ik dat ik iets creatiefs wilde studeren en In 2019 ben ik afgestudeerd aan de opleiding styling, interieur & vormgeving. Het leukste aan deze opleiding vond ik het schetsen & het maken van moodboards. Ik miste wel het stukje illustreren op mijn studie en na mijn afstuderen voelde ik mij nog niet uit gestudeerd. Ik besloot om een tijdje te gaan werken, zodat ik kon nadenken wat ik wilde gaan doen.

Al gauw miste ik de creativiteit in mijn werk en kwam ik erachter dat ik toch echt iets creatiefs wilde gaan doen. Ik kwam mijn droom opleiding tegen en na een paar maanden werken vertrok ik naar Florence om een digital art & (fashion) illustration opleiding te volgen.

Ik werd verliefd op de cultuur, de prachtige gebouwen, de Italiaanse mode, het lekkere eten en het maken van (digitale) illustraties.

Nog nooit was ik zo enthousiast over school geweest en ik leerde zo veel dat ik zelfs in het weekend af en toe naar de academie ging om illustraties te maken. Ik had de tijd van mijn leven en na de eerste les wist ik dat ik illustraties wilde maken. Met deze droom en dit verlangen begon ik By Anne Charlotte, illustraties & design.

Ik vind het geweldig om welke dag weer met mijn passie bezig te zijn en hoop nog meer mensen blij te kunnen maken met mijn werk.

Benieuwd naar mijn werk?

Kijk gerust rond op mijn website en Instagram.

Heb je vragen of wil je meer info? Stuur mij een berichtje 🙂

Liefs,

Anne Charlotte