Schilderijen

Vind je mijn schilderstijl leuk en zou je graag een schilderij van mij willen? dat kan!

Wanneer jij een schilderij in opdracht wilt laten maken, beginnen we met een gesprek over het onderwerp dat jij geschilderd wilt hebben, om een mooi ontwerp te kunnen maken heb ik ook een goede kwaliteit foto nodig. We bespreken al jouw wensen en kijken samen naar de mogelijkheden om een mooi en uniek schilderij te maken.

Zodra ik weet wat jij wil en ik de foto heb ga ik aan de slag met de schets en de eerste opzet. deze koppel ik aan je terug. Wanneer jij tevreden bent met het schilderij ga ik door met het ontwerp.

Wanneer het ontwerp bijna klaar is koppel ik het weer naar jou terug en bespreken wij samen wat jij er van vindt.

Wanneer jij tevreden bent maak ik het af en koppel ik het eind ontwerp aan jou terug.

Zodra het schilderij klaar is kunnen we een afspraak maken om het op te halen of kan het per post verstuurd worden, hier zitten wel verzendkosten aan vast

De prijs is afhankelijk van het ontwerp, het materiaal, de grote en of het wel of niet ingelijst wordt. Ik maak een prijsopgave en stuur deze naar je toe

Omdat een schilderij vaak meer tijd kost om te maken, duurt het langer tot dat het af is. Houdt er rekening mee dat het soms 1-2 maanden kan duren.

Eigen ontwerp bestellen?

Leuk dat je geintereseerd bent in een eigen ontwerp. Voor vragen/interesse, stuur mij hieronder een berichtje dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.